Bibliotheekweek: Bib-lieb & verwendag

Oktober luidt de herfst in. Tijd om het binnen gezellig te maken met een boek, een strip, een serie of film.

Geen plek is zo veelzijdig als de Bib, nergens vind je zo’n bonte verzameling informatie, ontspanning of inspiratie. Van 7 tot 16 oktober is het Bibliotheekweek en richten wij dan ook graag de schijnwerper op onze mooie, nieuwe bibliotheek en verwennen we jong en ouder.

Op zaterdag 7 oktober start deze Bibliotheekweek ook in onze bib De Factorij met de traditionele  verwendag voor onze trouwe en ook nieuwe leden. Wij verwelkomen jullie dan zeer graag met een drankje, een hapje, een cadeautje.

Op 18 oktober brengt keski.e.space een verrassende dansvoorstelling op locatie in de bibliotheek voor een jong publiek. Tijdens Bib-lieb stap je letterlijk in de wereld van de bibliotheek. Je ontdekt er, tussen de boeken door, een verhaal vol beweging. Tickets kan je online reserveren via CC De Factorij.

Dit jaar ook slaan de Bibliotheekweek en de Digitale Week de handen in elkaar. En dat is geen toeval. De bibliotheek wil immers dat iedereen kwaliteitsvol gebruik kan maken van de computer en het internet. Workshop en tabletcafé’s worden hier dan ook hier georganiseerd. Info kan je krijgen in de bib.

About bibzaventem