Gedichtendag 2019: poëziewedstrijd

Op donderdag 31 januari geeft Gedichtendag het startschot van de Poëzieweek. In De Factorij vieren de Kunstacademie Zaventem, CC De Factorij en Bibliotheek De Factorij deze inspirerende week samen. Als dichter en poetry slammer is Carmien Michels een droom van een curator voor dit evenement. Samen met leerlingen van de Kunstacademie van Zaventem steelt ze de show op het podium in CC De Factorij. Tickets voor deze show vind je via CC De Factorij. Leerlingen van het zesde leerjaar halen de dichter in zichzelf naar boven dankzij Jeugd & Poëzie. Wie zelf ook schrijfambities heeft, moet zeker even verder lezen …

Poëziewedstrijd

Bibliotheek De Factorij organiseert een poëziewedstrijd voor alle kinderen van 6 – 106 jaar. Het thema is vrij, maar het gebruik van nieuwe, zelfverzonnen woorden wordt aangemoedigd door curator Carmien Michels.

Wedstrijdreglement

Iedereen vanaf 6 jaar kan deelnemen met een of twee gedichten t.e.m. 3 december 2018. Alle regels vind je in ons reglement. Lees het zeker even door voor je jouw poëzie instuurt. Het winnende gedicht wordt tentoongesteld in de bibliotheek, bekendgemaakt en voorgedragen tijdens Gedichtendag en als winnaar krijg je nog een mooie prijs.

We kijken al uit naar jullie kunstwerken.

About the Author