Jeugdactiviteiten voorjaar 2012

Tijdens de jeugdboekenweek van 10 tot 25 maart organiseert de bib allerlei niet te missen jeugdactiviteiten.  

Breng je lievelingsdier mee en kom zeker langs tussen 14u en 16u op 14, 17 of 21 maart in de bib van Zaventem en op 25 maart tussen 10u en 12u of 28 maart tussen 14u en 16u in de bib van Sterrebeek. Hou je klaar voor een heuse fotoshoot met je dierenvriendje en misschien win je een prijs. Tot eind april kan je alle foto’s bewonderen in de bib en kan elke bezoeker stemmen voor de leukste foto.
Gedurende heel de maand maart komen de 5deleerjaren van de basisscholen van Zaventem en Sterrebeek het jeugdboekenweekdierenspel spelen.
“Samen ben je nooit alleen” is de toneelvoorstelling van Leen Persijn over vriendschap met de jonge kraai Ra in de hoofdrol. De leerlingen van het 2de en 3de leerjaar van de gemeentelijke basisschool van Zaventem en basisschool de Vleugel zullen van deze gespeelde voorstelling kunnen genieten op vrijdag 23 maart in Hoeve Mariadal.

Als afsluiter nodigen we je uit in de bib van Zaventem op zondag 13 mei tijdens het evenement Za’Muze. We ronden dan het KJV-leesjaar af en als kers op de taart zal Schepen voor Cultuur Ingrid Holemans de winnaars van de afgelopen wedstrijd bekend maken en de prijzen uitreiken.

About bibzaventem