Schrijvers op zondag: Griet Op de Beeck & Stefan Hertmans

Samen met CC De Factorij bieden we jullie vanaf dit najaar ‘Schrijvers op zondag‘ aan. We maken het gezellig in Bibliotheek De Factorij op zondagvoormiddag met een ontbijtkoek, een kopje koffie of thee en natuurlijk met onze schrijvers. De auteurs delen hun gedachtekronkels, hun drijfveren, geven duiding en praten na met jullie.

Tijdens onze eerste editie neemt Griet Op de Beeck jullie op zondag 21 oktober vanaf 10.30 uur mee op een literaire trip doorheen haar boeken. Haar werken horen stuk voor stuk bij de meest succesvolle parels uit de Lage Landen. Hierna signeert zij met plezier je boeken, die je meeneemt of ter plekke aankoopt.

Snel inschrijven is dus de boodschap. Dat kan via de website van CC De Factorij.

Op zondag 9 december om 10.30 uur ontmoeten jullie onze tweede gast Stefan Hertmans. Zijn indrukwekkend oeuvre omvat poëzie, romans, essays, theaterteksten en kortverhalen. Met ‘Oorlog en Terpentijn wist hij het zelfs te schoppen tot op de longlist van de Man Booker International Prize in 2017. Voor deze tweede editie van ‘Schrijvers op zondag’ kan je ook al tickets bestellen via CC De Factorij.

About bibzaventem